4gamers.be

Releasedate voor nieuwe uitbreiding The Elder Scrolls Online

Door YoniVL, 11-10-2017 00:17

Bethesda heeft de releasedatum voor Clockwork City, de nieuwe DLC voor The Elder Scrolls Online, bekend gemaakt. Die zal op 23 oktober verschijnen voor pc en op 7 november voor PS4 en Xbox One. Clockwork City zal gratis beschikbaar zijn voor alle ESO Plus leden en zal voor iedereen beschikbaar zijn via de in-game Crown Store voor 2.000 crowns. De Clockwork City DLC game pack is toegankelijk voor alle spelers, je hoeft er ESO: Morrowind niet voor ge├»nstalleerd te hebben. Er komt ook een collector's edition van de DLC, die met wat extraatjes beschikbaar is voor 4.000 crowns.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.