4gamers.be

Epic sleept twee Fortnite cheaters voor de rechter

Door Jay, 13-10-2017 12:42

Epic Games sleept twee Fortnite cheaters voor de rechter. In North Carolina heeft het Brandon Broom en Charles Vraspir aangeklaagd. De twee zijn als support staff gelinkt aan Addicted Cheats, een cheat provider. De twee zouden aimbotting software hebben gebruikt in Fortnite om de speelervaring voor andere spelers te verbrodden. Fortnite is de laatste tijd een stuk populairder geworden, nadat het een free-to-play Battle Royale mode introduceerde.

Concreet klaagt Epic de twee wel niet aan voor cheaten op zich. In plaats daarvan worden ze aangeklaagd voor copyright schending, omdat ze zonder toestemming externe code hebben geïnjecteerd in de door copyright beschermde code van Fortnite. Louter juridisch gezien kunnen de twee zo harder aangepakt worden.

Epic laat weten dat het cheaters blijft aanpakken en dat het daarvoor alle beschikbare middelen wil inzetten. Dat het nu ook twee cheaters voor de rechter sleept, is mogelijk ook bedoeld om andere cheaters af te schrikken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.