4gamers.be

Stevige update op komst voor Pokkén Tournament DX

Door Jay, 13-10-2017 12:52

Er zit een stevige update aan te komen voor Pokkén Tournament DX. Een releasedatum is nog niet bekend, maar meer info daarover zou binnenkort volgen. Hieronder een overzicht van de nieuwe content en features die we mogen verwachten.

  • Online Team Battles – Er komen Team Battles om online met vrienden te spelen. Ieder kiest drie Pokémon en begeeft zich in de strijd om verhitte gevechten te leveren met andere spelers.
  • Officiële Groepen in Group Matches – Er worden officiële groepen gevormd vanuit Pokkén Tournament DX in de online "Group Match"-vechtmodus. Al gauw na de update zullen er officiële Group Matches worden gehouden waarin spelers kunnen strijden om nieuwe speciale titels winnen.
  • Opnemen van bewegingen van Pokémon – In de vrije training van de oefenmodus is een nieuwe functie toegevoegd voor het opnemen van vechtbewegingen van Pokémon. Je kunt de vijandige Pokémon besturen en de bewegingen ervan opnemen zodat je deze kunt afspelen tijdens je training om je vaardigheden te helpen verbeteren.
  • Verbeterde spelbeleving – Er zijn verschillende andere aanpassingen in ontwikkeling die het spelverloop helpen verbeteren.

Pokkén Tournament screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair