4gamers.be

Halloween brengt derde generatie naar Pokémon GO

Door Jay, 16-10-2017 12:42

In de code van Pokémon GO zijn sterke aanwijzingen gevonden dat de derde generatie Pokémon binnenkort wordt geïntroduceerd. Er zijn namelijk bestanden, waaronder geluiden, gevonden voor die generatie, waardoor de Pokédex zou worden uitgebreid tot #386. Ook is een nieuw loading screen ontdekt voor Halloween. Daarop zijn verschillende Pokémon van de derde generatie te zien, zoals Dusclops, Shuppet, Banette, Duskull en Sableye.

Officieel is de komst van de derde generatie Pokémon naar Pokémon GO nog niet, maar bij Niantic lieten ze recent wel al uitschijnen dat die derde generatie er snel zou komen. De informatie die nu ontdekt werd in de code van de game doet voorts sterk vermoeden dat de derde generatie zeker en vast van de partij zal zijn rond Halloween.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.