4gamers.be

Star Citizen: Squadron 42 haalt waarschijnlijk ook 2017 niet

Door Jay, 16-10-2017 16:29

Van Squadron 42, een ambitieuze standalone singleplayer story experience voor Star Citizen, werd aanvankelijk gehoopt dat het in 2016 al zou verschijnen, maar dat gebeurde niet. Vervolgens werd een release in 2017 verwacht, maar ook dat lijkt er niet van te komen. Cloud Imperium liet afgelopen weekend namelijk weten dat Squadron 42 niet aanwezig zou zijn tijdens CitizenCon eind deze maand, en dat de game enkel getoond zou worden tijdens een livestream aan het einde van het jaar. Een release in 2017 is dus weinig waarschijnlijk, maar gezien het hier om Star Citizen gaat, is dat ook niet echt een verrassing.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.