4gamers.be

Zo ziet de samenwerking tussen Sonic en Hooters eruit

Door Jay, 17-10-2017 12:47

Onlangs werd in Japan een samenwerking tussen Sonic en Hooters aangekondigd ter promotie van Sonic Forces. De aard van die samenwerking werd toen nog niet onthuld, maar inmiddels is duidelijk geworden wat we mogen verwachten.

De promotie loopt van 16 oktober tot 10 december en houdt om te beginnen in dat bepaalde restaurants van Hooters in Japan ingekleed worden in een Sonic-thema. Je kan er dan een speciale chili hotdog bestellen, maar wel enkel tussen 15:00 en 17:00. Bij die hotdog krijg je een Sonic-onderleggertje. In totaal zijn er vier verschillende om te verzamelen. Voorts zullen de meisjes van Hooters een speciaal dansje uitvoeren op de muziek van Fist Bump, het themalied van Sonic Forces.

In Japan gebeuren wel vaker samenwerkingen tussen game developers en Hooters, waar klanten bediend worden door meisjes die graag hun troeven uitspelen. Eerder openden Namco en Hooters samen al een arcadehal.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.