4gamers.be

Middle-Earth: Shadow of War krijgt oneindige Shadow Wars

Door Jay, 17-10-2017 18:11

De makers van Middle-Earth: Shadow of War hebben tijdens een livestream bevestigd dat de game oneindige Shadow Wars krijgt. De feature zal als gratis update worden gelanceerd naast de eerste DLC, de Slaughter Tribe, waar wel een prijskaartje aan vasthangt maar waarvoor nog geen releasedatum bekend is.

Shadow Wars maken zeg maar de end game content van Shadow of War uit. Nadat de game is uitgespeeld komen de forten van de speler weer onder aanval te liggen en dus moet je ze verdedigen. Lukt je dat, dan kan je een ander fort verdedigen. Lukt je dat niet, dan moet je het fort zien te heroveren. Momenteel zit er nog een limiet op het aantal Shadow Wars waar spelers aan kunnen deelnemen, maar met de komst van de eerste DLC voor de game zou die limiet dus opgeheven worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.