4gamers.be

Creative Director nieuwe Tomb Raider verlaat Crystal Dynamics

Door Jay, 18-10-2017 11:34, bron: neogaf

Ian Milham, die bij Crystal Dynamics aan de slag was als creative director voor de nieuwe Tomb Raider game, heeft de studio verlaten. Hij is nu aan de slag bij Outpost Games, waar hij weer verenigd wordt met oude vrienden waarmee hij vroeger aan Dead Space heeft gewerkt. Bij Crystal Dynamics zijn ze intussen op zoek naar een nieuwe creative director. Milham laat weten dat zijn vertrek alles te maken heeft met een unieke kans die hij kreeg, en dat er verder niets uit af te leiden valt omtrent de studio of projecten ervan. Milham zei dat we integendeel "very excited" mogen zijn over wat op komst is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.