4gamers.be

Studenten zoeken hulp met bachelorproef rond eSports en reizen

Door YoniVL, 18-10-2017 14:17, bron: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdip23m6H6uV8Y7BTkSpY6BXY0FiqrAphwN_QGT1lFHTsB1cA/viewform

Wanneer studenten interesse tonen in games en daar een onderzoek rond willen maken, dan willen wij hen daar best mee helpen. Daarom vragen we jullie om even deze vragenlijst in te vullen en enkele laatstejaarsstudenten Toerisme -en Recreatiemanagement aan Thomas More hogeschool te Mechelen uit de brand te helpen. Ze zullen jullie ongetwijfeld eeuwig dankbaar zijn en het kost jullie slechts enkele minuten. De uitleg over het onderzoek kan je trouwens vinden op de eerste pagina van de vragenlijst, maar in het kort gaat het over het idee om reizen te organiseren met eSports of games als thema.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.