4gamers.be

Mini PS4 controller op komst

Door Jay, 19-10-2017 09:34

Hori, bekend van zijn fighting sticks, komt op de proppen met een Mini Wired Gamepad voor PS4. De mini PS4 controller beschikt over een officiƫle licentie van Sony en is vooral bedoeld voor kleine kinderen, die de controller dankzij het kleinere design beter zouden kunnen hanteren. De controller is 40% kleiner dan de gewone DualShock 4, maar daarvoor werden wel de touch pad en light bar opgeofferd. Touch-based inputs worden wel nog steeds gesimuleerd dankzij de kleinere sticks die links en rechts aanwezig zijn. Verder beschikt de controller over een kabel van ongeveer 3 meter.

Wanneer de controller bij ons verschijnt, is niet bekend. In Noord-Amerika mogen ze de Mini Wired Gamepad dit jaar nog verwachten en dat met een prijskaartje van 30 dollar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.