4gamers.be

Pop-up in Londen voor 30ste verjaardag Final Fantasy

Door Jay, 19-10-2017 11:48

Final Fantasy blaast 30 kaarsjes uit en dat wordt op allerlei manieren gevierd, waaronder blijkbaar met een pop-up experience in Londen. De pop-up ervaring zal plaatsvinden op 21 Slingsby Place, Covent Garden, en is slechts drie dagen lang geopend: van vrijdag 3 november tot zondag 5 november. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur, op zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Fans van Final Fantasy kunnen er legendarische games uit de serie spelen, speciale, in beperkte oplage gemaakte merchandise kopen in de Square Enix Store, en genieten van een selectie artwork die 30 jaar Final Fantasy-geschiedenis beslaat.

Bezoekers krijgen ook de kans om een van drie mokdesigns te bemachtigen die exclusief voor de pop-up-ervaring zijn gemaakt. Deze ontvangen ze bij de speciale themadrankjes in de winkel. De exclusieve designs van een Moogle, Chocobo en Cactuar zijn in beperkte oplage gemaakt en alleen tijdens het driedaagse evenement verkrijgbaar.

Tijdens de drie dagen kunnen gasten ook deelnemen aan epische 3-versus-3-gevechten met diverse legendarische krijgers in Dissidia Final Fantasy NT. Dit is een mooie kans voor een eerste ervaring met deze spannende teamgebaseerde brawler die in januari verschijnt.

Op de vrijdag- en zondagavond biedt de pop-up ervaring ook plaats aan twee exclusieve Final Fantasy evenementen met speciale gasten. Deze avondevenementen zijn toegankelijk voor slechts een beperkt aantal gasten met tickets. Het gaat om de volgende evenementen:

Vrijdag 3 november
DISSIDIA FINAL FANTASY NT – Een episch gevecht met Ichiro Hazama (producer - DISSIDIA FINAL FANTASY NT)

Zondag 5 november
FINAL FANTASY XIV – Een exclusieve avond met Naoki Yoshida (producer & director - FINAL FANTASY XIV)

Voor meer informatie over de tickets moet je de sociale mediakanalen van Square Enix en Final Fantasy in de gaten houden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.