4gamers.be

Man aangeklaagd voor verkopen van gestolen Call of Duty games

Door Jay, 19-10-2017 13:23, bron: https://kotaku.com/man-charged-with-selling-call-of-duty-games-stolen-from-1819667618

In Terre Haute, een stad in de Amerikaanse staat Indiana, is een man aangeklaagd voor diefstal en inbreuk op intellectueel eigendom, nadat hij betrapt werd op het verkopen van PS4-versies van Call of Duty: WWII via eBay. De exemplaren in kwestie zouden gestolen zijn uit een fabriek van Sony. In Terre Haute heeft Sony een opslag- en productiefaciliteit. Het bedrijf maakt er zijn cd, dvd en Blu-ray discs. Hier werd Dshaye Towles, de beschuldigde, aangehouden na een wegcontrole.

Towles zou de games via eBay hebben verkocht voor 45 dollar per stuk. Het zou gaan om games die deel uitmaken van een eerder deze maand gestolen lading, die naast Call of Duty: WWII ook Madden 18 bevatte. Voorlopig is nog niet duidelijk hoe Towles de games heeft kunnen stelen. Hij was niet actief als werknemer in de faciliteit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.