4gamers.be

Sony verwijdert misleidende trailer Gran Turismo Sport VR

Door Jay, 20-10-2017 13:09

De VR mode van Gran Turismo Sport is een leuk extraatje, maar uiteindelijk is het wel een vrij mager beestje. De mode laat je immers tegen slechts één tegenstander racen, terwijl gewone races tot 16 wagens kunnen bevatten. Nochtans werden in trailers ter promotie van de VR mode meer dan twee wagens op het circuit getoond. Enigszins misleidend dus en daarom heeft Sony die beelden in kwestie nu offline gehaald.

In hoeverre het hier om bewust misleidende reclame gaat, is niet bekend. Het zou namelijk kunnen dat het aanvankelijk wel de bedoeling was dat er meer dan twee wagens beschikbaar zouden zijn voor de VR mode, maar dat dit plan gaandeweg werd aangepast terwijl de promotiebeelden wel al gemaakt waren. De vraag is dan natuurlijk wanneer duidelijk werd dat meer dan twee wagens geen mogelijkheid zouden zijn, want nu is de game reeds beschikbaar en is het nogal laat voor Sony om de misleidende reclame offline te halen. Beter laat dan nooit natuurlijk. Misschien was men zich er niet bewust van en werd men er op gewezen nu de game effectief beschikbaar is.

De reclame in kwestie

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.