4gamers.be

Animal Crossing: Pocket Camp onthuld

Door Jay, 25-10-2017 08:54

We wisten al dat er een Animal Crossing game voor mobile zat aan te komen en die game is nu ook officieel onthuld door Nintendo. Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt eind november voor iOS en Android.

In Animal Crossing: Pocket Camp kruipen spelers in de rol van campinguitbater en het is de bedoeling bewoners te lokken door een aangename omgeving te creëren. Spelers beginnen van nul en moeten bells en crafting materialen verzamelen zodat ze zaken kunnen bouwen, zoals meubels en recreatieve infrastructuur.

Spelers kunnen verschillende locaties bezoeken en elke locatie heeft unieke items die je kan verzamelen. Breezy Hollow bijvoorbeeld biedt fruit, terwijl Saltwater Shores vis bevat, evenals items die aanspoelen. Op deze locaties zal je ook verschillende personages tegenkomen die met je willen ruilen of die je quests geven, waarvoor je dan weer bells en items kan krijgen.

Eens je materialen en geld hebt, kan je bij Cyrus terecht om dingen te laten bouwen. Zaken bouwen kost naast resources ook tijd, een mechanisme dat we wel vaker zien in dergelijke games. Hoe "erg" het wat dat betreft gesteld zal zijn in Animal Crossing: Pocket Camp valt nog af te wachten. Je kan ook winkels bezoeken waar ze soms items hebben die je elders niet kan vinden.

Microtransacties zullen ook van de partij zijn. In Animal Crossing: Pocket Camp zijn er Leaf Tickets. Die kan je krijgen door ze te kopen met echt geld of door opdrachten te vervullen. Je kan ze gebruiken in de plaats van materialen en ze geven ook toegang tot een Throw Net dat toelaat in één keer 10 vissen te vangen. Voorts kan je er hong mee smeren op bomen om insecten aan te trekken en krijg je er toegang mee tot Shovelstrike Quarry om sneller aan mineralen te geraken. Met Leaf Tickets kan je er ook voor zorgen dat Cyrus sneller zaken bouwt.

Animal Crossing: Pocket Camp bevat ook een (beperkte) multiplayer. Spelers hebben een ID-code van 12 cijfers die ze kunnen delen. Daardoor kunnen andere spelers jouw camping bezoeken en omgekeerd. Zo kan je bij elkaar items kopen en meer. Verder gaat het om een real-time game, met speciale activiteiten op speciale dagen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.