4gamers.be

China over PUBG: "gaat in tegen waarden van het socialisme"

Door Jay, 31-10-2017 10:49, bron: pcgamer

Het ziet er naar uit dat het moeilijk wordt voor PlayerUnknown's Battlegrounds om een officiƫle licentie te krijgen in China. De overheidsdienst die daarvoor bevoegd is, is namelijk niet al te positief over de game. Niet alleen zou de game te gewelddadig en te bloederig zijn, ook zou het "last man standing" concept ingaan tegen de waarden van het socialisme, iets waar ze in China nogal gevoelig voor zijn. Ook zou PUBG de fysieke en mentale gezondheid van jongeren niet ten goede komen. Voorlopig betreft het nog maar een verkennend advies, maar als dat al negatief is, is de kans dus klein dat alsnog een licentie wordt verleend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.