4gamers.be

EA wil EA Access naar meer platformen brengen

Door Jay, 02-11-2017 10:42

Op pc is er Origin Access en op Xbox One is er EA Access. Dit zijn abonnementsdiensten die je voor een vast bedrag toegang geven tot een bibliotheek aan games van EA, die je dan onbeperkt kan spelen zolang je abonnement actief is. Tijdens een recente vergadering voor investeerders heeft EA te kennen gegeven dat het dit model wil uitbreiden naar nieuwe platformen, maar details daaromtrent werden niet gegeven.

EA liet ook weten dat de abonnementsdiensten een groot succes zijn, niet alleen omdat veel mensen het een goede service vinden wat het aanbod betreft in relatie tot de prijs, maar ook omdat veel gebruikers naast hun abonnementsprijs ook nog extra gaan betalen voor microtransacties in de games zelf.

Electronic Arts screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.