4gamers.be

Assassin's Creed Origins voorspelde recente ontdekking in Egypte

Door Jay, 06-11-2017 15:09

Onlangs werd in Egypte een nieuwe ruimte ontdekt in de beroemde piramide van Cheops. Daaromtrent klopt Ubisoft zich nu met enige trots op de borst, want in Assassin's Creed Origins was die ruimte al aanwezig nog voor ze in het echt ontdekt werd.

Het ontwikkelteam van Assassin’s Creed Origins heeft het onderzoek naar onder andere de piramides van Gizeh op de voet gevolgd en op basis daarvan besloten we om de ruimte, waar toen nog geen bewijs voor was, te implementeren in de game.

"We geloofden dat Jean-Pierre Houdins theorieën over de interne hellingen en het koninklijke circuit met de twee grafkamers binnenin de Grote Piramide waarschijnlijk de meest geloofwaardige waren," klinkt het. "Daarom hebben we ook besloten ze te implementeren in de game. We gokten op het feit dat deze geheime locaties binnenin de Grote Piramide waarschijnlijk ontdekt zouden worden in de nabije toekomst, dus wilden we spelers de kans geven ze van tevoren al te kunnen bezoeken."

In hoeverre de nieuw ontdekte ruimte eruit ziet zoals in Assassin's Creed Origins valt wel nog af te wachten, en het is ook de vraag of we dat ooit te weten zullen komen aangezien het waarschijnlijk niet evident is om de ruimte in kwestie te betreden. De meningen over het belang van de ontdekking zijn voorts ook verdeeld. Dat er een nieuwe ruimte ontdekt is, is volgens sommigen niet echt verwonderlijk. Veel hangt daarom af van wat eventueel in de ruimte gevonden wordt.

Assassin's Creed Origins screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.