4gamers.be

20 miljoen spelers voor Fortnite

Door Jay, 07-11-2017 11:06

Fortnite, dat recent een free-to-play Battle Royale mode kreeg na het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds, heeft de mijlpaal van 20 miljoen unieke spelers behaald. In totaal zijn dus al 20 miljoen verschillende spelers met de game aan de slag gegaan, maar dat is dan wel gespreid over alle platformen en alle modes. Desondanks een mooie mijlpaal voor de game van Epic.

Reacties

  • SkuuzMe

    Het speelt veel vlotter dan PUBG, zij weten hoe men moet coderen maar bluehole heeft er geen weet van, precies een jaren 90 Alpha. Vorig week nog eens geprobeerd met paar streamers na het spel 3 maanden links te laten, ik merk geen enkel verschil, heb zelf minder FPS. Als ik nu Operation Flashpoint download uit het jaar 2001, speelt het vlotter en heeft het bijna dezelfde graphics, gewoon zielig. Op dat vlak zal Fortnite altijd voorblijven. Helaas van de kiddy graphics, de meesten schrikken hiervan om het zo te zeggen en proberen het spel niet eens door deze reden.

    Reactie aangepast door SkuuzMe om 2017-11-07 om 17:03

    • Geplaatst op 2017-11-07 om 17:03

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.