4gamers.be

Stevige herstructurering bij Telltale

Door Jay, 08-11-2017 09:53

Telltale Games herstructureert. De bedoeling is om de competitieve positie van de studio te verbeteren. Daarom werden 90 werknemers ontslagen, wat ongeveer 25% is van het totale aantal werknemers dat bij Telltale aan de slag was.

Voor de toekomst is het de bedoeling om minder maar betere games uit te brengen, en dat met een kleiner ontwikkelingsteam. Het ziet er ook naar uit dat de huidige engine waarmee men werkt, wordt omgeruild voor technologie die zich al meer "bewezen" heeft. Mogelijk gaat het daarbij om Unity, aangezien de CEO van Unity in de raad van bestuur van Telltale zit.

Hoewel de toekomstplannen van Telltale enigszins wijzigen, zouden bestaande projecten geen impact ondervinden van de herstructurering.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.