4gamers.be

Obsidian teaset nieuwe game

Door Jay, 09-11-2017 11:12

Obsidian heeft via zijn sociale mediakanalen een lijstje geplaatst voor oude en huidige projecten van de studio, waarbij het lijstje wordt afgesloten met een teasende "???". Natuurlijk is het logisch dat studio's altijd aan nog onaangekondigde zaken werken, maar als ze dat zelf ook zo duidelijk in de schijnwerpers plaatsen, dan lijkt een feitelijke aankondiging niet ver weg meer. We weten overigens al een tijdje dat Obsidian niet alleen aan Pillars of Eternity II: Deadfire maar ook aan een nieuwe AAA RPG werkt op basis van de Unreal Engine 4 en dat met een voorlopig nog onbekende uitgever.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.