4gamers.be

December brengt The Last Jedi content naar Star Wars Battlefront II

Door Jay, 10-11-2017 14:19

EA heeft een roadmap onthuld voor de nieuwe content die volgende maand verschijnt voor Star Wars Battlefront II. Die staat in het teken van The Last Jedi, de nieuwe Star Wars film. Het begint allemaal al op 5 december, wanneer spelers gevraagd wordt een kant te kiezen: Resistance of First Order. Dit brengt bepaalde challenges en bijhorende beloningen met zich mee.

Op 13 december vervolgens verschijnen Finn en Captain Phasma als nieuwe personages. Je kan ze krijgen door er in-game credits aan uit te geven. Of je ze ook kan kopen met Crystals, die je met echt geld kan kopen, is niet bekend. Ook op 13 december wordt de Crait map toegevoegd, evenals een nieuwe Starfighter Assault map, D'Qar. Qua voertuigen mogen we ons verwachten aan de nieuwe A-Wing van Tallie Lintra en de X-Wing van Poe.

Tot slot worden op 13 december ook de Resurrection hoofdstukken toegevoegd aan de singleplayer van de game. Die focussen op de opmars van de First Order.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.