4gamers.be

HTC stelt standalone virtual reality headset voor

Door Jay, 14-11-2017 15:17

Onlangs werd een handelsmerk gespot voor "Vive Focus", waarvan vermoed werd dat het de naam zou zijn voor de standalone virtual reality headset die HTC eerder al had aangekondigd. Dat blijkt ook het geval te zijn, nu de HTC Vive Focus officieel onthuld is.

Veel specifieke details over de nieuwe headset zijn er nog niet, maar de Vive Focus zou aangedreven worden door een Qualcomm Snapdragon 835. Verder komen er geen draden aan te pas, dus de headset moet niet meer aangesloten worden op een smartphone of computer. In 2018 ergens zou de Vive Focus eerst in China verschijnen, waarna ook de rest van de wereld zou volgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.