4gamers.be

CD Projekt Red: "Hebzucht laten we aan anderen"

Door YoniVL, 20-11-2017 11:15, bron: eurogamer

In een reactie op Twitter heeft CD Projekt Red een sneer gegeven naar EA, en andere uitgevers die vooral uit zijn op de centjes van gamers. Ze deden dat in een reactie op de ongerustheid bij gamers, nadat CEO Adam Kicinski in een interview had aangegeven dat Cyberpunk 2077 commercieel nog een groter succes moest worden dan The Witcher en dat online daarbij heel belangrijk zou zijn. Op Twitter laat de Poolse ontwikkelaar echter verstaan dat hun nieuwste game nog steeds een grote open singleplayer game zal worden, zonder addertjes onder het gras. Het besloot die boodschap met de woorden: "Hebzucht laten we aan anderen".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.