4gamers.be

Fysieke verkoop Battlefront II 60% lager dan bij voorganger

Door YoniVL, 20-11-2017 12:17, bron: eurogamer

Star Wars: Battlefront II begint meer en meer op een ramp uit te draaien voor EA. Na de hele heisa rond de lootboxen blijkt nu ook dat de fysieke verkoop van de game maar liefst 60 procent lager ligt dan bij de eerste game, tenminste in het Verenigd Koninkrijk. De slechte reclame voor de release heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat er heel wat pre-orders werden geannuleerd en dat gamers nu ook iets langer wachten om de game misschien toch aan te kopen. Pas binnen een aantal maanden zullen we echt kunnen zien wat het effect van de hele geschiedenis is geweest op de verkoop van de game.

Star Wars Battlefront II screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.