4gamers.be

Zombies geteased voor Rainbow Six Siege

Door Jay, 20-11-2017 13:24

In januari 2018 begint Rainbow Six Siege aan zijn derde jaargang en opnieuw komt Ubisoft een heel jaar lang met nieuwe content op de proppen. Het derde jaar zal, net als vorige jaargangen, weer verdeeld zijn in vier seizoenen. Een seizoen duurt drie maanden en brengt naast nieuwe Operators ook andere nieuwe content mee. Wat dat betreft ziet het ernaar uit dat we ook in Rainbow Six Siege zombies zullen kunnen afknallen.

Veel is er nog niet over bekend, maar Ubisoft heeft voor de start van het derde jaar een event genaamd Outbreak aangekondigd. Dat is mogelijk gelinkt aan Operation Chimera, het thema van het eerste seizoen, en de twee nieuwe Operators, die gespecialiseerd zijn in biohazards. Ubisoft liet weten dat we tijdens dit event zouden vechten tegen iets wat we niet meteen zouden verwachten.

Outbreak zal gratis beschikbaar zijn voor alle spelers van Rainbow Six Siege. Het event zal wel slechts 4 weken duren. Daarna verdwijnt het, al dan niet definitief.

Ook over de rest van het derde jaar is al wat onthuld, zij het nog niet al te veel. Season 2 brengt ons naar een nieuwe locatie in Italië, met twee nieuwe Operators van de Italiaanse GIS. Season 3 brengt een complete rework van een bestaande map en een nieuwe Operator van Scotland Yard en Delta Force. Season 4 tot slot brengt een nieuwe locatie in Marokko en twee nieuwe Operators van de Marokkaanse GIGR.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.