4gamers.be

Volgende week gratis DLZ update voor Arizona Sunshine

Door Jay, 23-11-2017 10:20

Arizona Sunshine, de virtual reality zombie zurvival shooter, krijgt volgende week gratis DLC in de vorm van een DLZ update. De update brengt twee nieuwe mappen met zich mee voor de Horde mode, waarin je met 4 spelers in co-op aan de slag kan. De mappen zijn groter dan de originele Horde map in de game en laten meer dynamische gameplay toe.

De eerste nieuwe map is Old Mine. Spelers starten in het donker met niets meer dan een zaklamp. Ze moeten tactisch spelen om hun schuilplaats te beschermen, terwijl ze ook risico's moeten nemen om aan de nodige bevoorrading te geraken. Dit moedigt samen spelen aan.

De tweede map, Undead Valley, brengt spelers naar een door zombies onder de voet gelopen warenhuis in de buurt van Las Vegas. Het warenhuis werd omgetoverd in een casino, maar in plaats voor geld spelen spelers voor hun leven door gaandeweg hun speelgebied uit te breiden. Zo vinden ze nieuwe ruimtes, nieuwe wapens en nieuwe locaties van waaruit ze zich tactisch kunnen opstellen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.