4gamers.be

My Tamagotchi Forever aangekondigd voor mobile

Door Jay, 24-11-2017 10:39

Tamagotchi, een van de iconische entartainmentproducten uit de jaren '90, keert terug, maar dan wel in een nieuw jasje. Bandai Namco heeft namelijk My Tamagotchi Forever aangekondigd voor iOS en Android. De game verschijnt in 2018 ergens en zal free-to-play zijn, wat vermoedelijk dus wel microtransacties met zich meebrengt. Het doel van het spelletje is nog steeds hetzelfde: je Tamagotchi-personage opvoeden, verzorgen en verwennen.

Via de officiĆ«le website kan je je al registreren om op de hoogte te blijven omtrent het spel. Door je te registreren maak je bovendien kans om een op jou gebaseerd personage in de game te krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.