4gamers.be

Onderneemt Activision actie tegen Call of DooDee?

Door Jay, 24-11-2017 13:31, bron: https://www.resetera.com/threads/minor-activision-seeking-to-oppose-dog-shit-removal-service-trademark.7808/

In juni dit jaar werd in de Verenigde Staten een aanvraag ingediend voor het verkrijgen van een handelsmerk voor "Call of DooDee". Dat is de naam van een lokaal bedrijfje dat hondenpoep opkuist. Bij Activision beraden ze zich over eventuele actie. Ze hebben tot eind dit jaar om al dan niet verzet aan te tekenen.

Of dat verzet er ook zal komen is echter nog maar de vraag. De persoon die de aanvraag voor het handelsmerk indiende zou inmiddels al te kennen hebben gegeven dat hij het handelsmerk niet meer wil registreren. Waarom is niet bekend, maar als het handelsmerk niet verleend wordt, dan heeft Activision ook niets om verzet tegen aan te tekenen. Als het dat wel doet, valt het nog af te wachten of hun verzet aanvaard wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.