4gamers.be

Assassin's Creed Rogue HD gespot voor PS4 en Xbox One

Door Jay, 28-11-2017 09:56, bron: https://www.vg247.com/2017/11/27/assassins-creed-rogue-might-come-to-ps4-and-xbox-one-according-to-italian-retailer-listings/

Verschillende Italiaanse retailers maken melding van Assassin's Creed Rogue HD voor PS4 en Xbox One, wat dus doet vermoeden dat de game in een opgepoetst jasje op weg is naar die consoles. Er is sprake van een release in maart 2018. Ubisoft zelf moet de heruitgave wel nog bevestigen.

Assassin's Creed Rogue verscheen oorspronkelijk in 2014 voor PS3 en Xbox 360, om in 2015 vervolgens ook voor pc te verschijnen. In de game ging je aan de slag als Templar en vocht je tegen Assassins. De gameplay was voornamelijk gebaseerd op de basis van Assassin's Creed IV: Black Flag. Assassin's Creed Rogue verscheen tegelijk met Assassin's Creed Unity, wat destijds het grote nieuwe deel in de reeks was. Unity ging echter gebukt onder heel wat performance problemen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.