4gamers.be

Nieuw project van Remedy lijkt grote online multiplayer game

Door Jay, 28-11-2017 12:07, bron: https://remedygames-careers.jelpp.com/game-designer-_world-systems_--5a141018c1ba4279d44f03ac/info?source=jelpp

Remedy Entertainment, bekend van Max Payne, Alan Wake en Quantum Break, werkt momenteel aan P7. Dat is de codenaam voor hun 7de game. Veel is er nog niet over bekend, maar een nieuwe vacature doet vermoeden dat het om een stevige online multiplayer game gaat. De vacature voor game designer verwijst immers naar Battle Royale games en Destiny, en heeft het over features en modes die spelers uitdagen en steeds weer laten terugkeren naar de game.

In hoeverre de nieuwe game uitsluitend rond dit online gedeelte zal draaien, valt natuurlijk nog af te wachten. Dergelijke games zijn tegenwoordig erg populair, maar ontwikkelaars kunnen er ook hun broek aan scheuren, getuige daarvan Battleborn. Remedy staat voorts ook bekend omwille van zijn focus op singleplayer, dus een grote online multiplayer game is toch iets nieuws voor de studio.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.