4gamers.be

Volgend jaar "groot jaar" voor Final Fantasy

Door Jay, 28-11-2017 12:18

Shinji Hashimoto, brand manager van Final Fantasy, heeft tijdens een interview gezegd dat volgend jaar, 2018 dus, een "groot jaar" wordt voor Final Fantasy. Dit jaar vierde de franchise zijn 30ste verjaardag, maar ook in het 31ste jaar worden fans dus getrakteerd op nieuwe Final Fantasy titels. Wat we precies mogen verwachten is niet bekend, maar Hashimoto herhaalde meermaals dat het een belangrijk jaar zou zijn voor Final Fantasy fans.

Voor Final Fantasy XVI is het waarschijnlijk nog wat vroeg, en op een zoveelste mobile game zitten velen natuurlijk niet meteen te wachten. De kans is dan ook groot dat verwezen wordt naar de remake van Final Fantasy VII of nieuwe, grote spin-off titels.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.