4gamers.be

Nieuwe Desert Bus gratis gelanceerd voor HTC Vive en Oculus Rift

Door Jay, 28-11-2017 13:37

Vorig jaar werd Desert Bus 2.0 aangekondigd en nu is de game ook effectief gelanceerd, zij het dan als Desert Bus VR. De game is gratis beschikbaar voor de HTC Vive en Oculus Rift. Ook voor PlayStation VR zou de game nog gelanceerd worden.

De originele Desert Bus is een mini-game die deel uitmaakte van een aanvankelijk nooit gelanceerde collectie van gameparodie├źn, genaamd Penn and Teller's Hall of Mirrors. De game wordt beschouwd als een van de saaiste games ooit, simpelweg omdat je gewoon in een busje door een woestijn rijdt, zonder dat er verder iets gebeurt. Juist daarom is het spel echter ook populair en het leverde al heel wat geld op voor goede doelen.

De nieuwe Desert Bus brengt een visueel opgepoetste ervaring in VR, maar er is ook multiplayer aan toegevoegd. Zo kan je samen met vrienden een virtuele road trip maken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.