4gamers.be

PlayerUnknown's Battlegrounds op weg naar mobile?

Door Jay, 28-11-2017 13:42, bron: gamesindustry

Onlangs raakte bekend dat Tencent, het Chinese conglomeraat dat achter het grootste Chinese social network en tevens achter het grootste Chinese online gaming platform zit, de exclusieve rechten kreeg voor de distributie van PlayerUnknown's Battlegrounds in China. Daarna echter bleek Tencent met eigen alternatieven voor PUBG op de proppen te komen voor de Chinese markt, zowel voor pc als voor mobile. De reden daarvoor is nog onduidelijk, maar inmiddels is nog een nieuwtje opgedoken, namelijk dat PUBG met de hulp van Tencent mogelijk op weg is naar mobile.

Uit een vertaling van de officiële communicatie van Tencent omtrent de hele samenwerking blijkt dat Tencent van plan is om Bluehole te helpen bij het aanboren van de nog steeds groeiende mobiele markt. Dat zou dus gebeuren via een mobiele versie van PUBG. Voor mobile zijn inmiddels al verschillende Battle Royale games beschikbaar, waaronder een van Tencent zelf, maar een officiële mobiele versie van PUBG op de markt brengen zou natuurlijk nog heel wat extra centjes kunnen opleveren. Officieel is een mobiele versie van PUBG wel nog niet aangekondigd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.