4gamers.be

Final Fantasy XV krijgt nog minstens 3 Episode DLC's in 2018

Door Jay, 29-11-2017 17:00

Square Enix heeft wat van zijn toekomstplannen voor Final Fantasy XV uit de doeken gedaan. Voor de nabije toekomst is er natuurlijk Episode Ignis, die op 13 december verschijnt, en daarnaast komt er komende maand een update die spelers toelaat om makkelijk on the go van personage te wisselen.

Voor de verdere toekomst voorziet Square Enix in 2018 nog minstens drie nieuwe Episode DLC's, te beginnen met Episode Ardyn. De focus zal wel liggen op het afleveren van kwaliteit waar spelers tevreden mee zullen zijn, dus men wil zich niet per se vastpinnen op releases in 2018. Als het langer duurt om de nieuwe Episodes klaar te stomen, dan is dat dus maar zo. Ook wil men iets voorzien om spelers te laten terugkeren die de game hebben uitgespeeld en hun interesse verloren hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.