4gamers.be

Gigantische boezems van Omega Labyrinth Z komen naar Europa

Door Jay, 30-11-2017 14:14

Omega Labyrinth Z is bevestigd voor een Westerse release. Bij ons verschijnt de game in de lente van 2018 voor PS4 en PS Vita. De game weet vooral de aandacht te trekken omwille van de gigantische boezems die de personages hebben, iets wat ook integraal deel uitmaakt van de gameplay. Omega Labyrinth Z is namelijk een dungeon crawler met turn-based combat, en de kracht van je personages hangt af van hun cupmaat. Meisjes met een Z-cup kunnen zo een haast alles vernietigende aanval uitvoeren.

Hieronder kan je de Westerse aankondigingstrailer bewonderen, maar voor alle veiligheid geven wel een NSFW-waarschuwing mee. De trailer bevat wel geen gameplaybeelden, dus we hebben nog een tweede, Japanse trailer toegevoegd ook. Ook die is NSFW.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.