4gamers.be

Uncharted 3 director richt eigen studio op, werkt samen met Netflix

Door Jay, 01-12-2017 00:07, bron: https://www.polygon.com/features/2017/11/30/16716400/last-airbender-uncharted-wonderstorm

Justin Richmond, die naast Amy Hennig game director was voor Uncharted 3, heeft een eigen studio, Wonderstorm, opgericht. Dat doet hij echter niet alleen. Zijn partner is Aaron Ehasz, die zijn schrijfcarrière begon bij Futurama, waarna hij hoofdschrijver werd voor Avatar: The Last Airbender van Nickelodeon. De twee werkten ook samen Riot Games, bekend van League of Legends.

Wonderstorm zal zich focussen op het creëren van games en bredere media. Er wordt al aan een game gewerkt, maar info daarover brengt men voorlopig nog niet naar buiten. Tegelijk werkt de studio samen met Netflix aan een originele animatieserie die zich in dezelfde wereld als de game afspeelt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.