4gamers.be

Assassin's Creed Origins krijgt Final Fantasy XV DLC

Door Jay, 04-12-2017 10:22

Afgelopen zomer al was er Assassin's Creed DLC voor Final Fantasy XV en de verwachting was natuurlijk dat omgekeerd ook Assassin's Creed Origins wat Final Fantasy XV DLC zou krijgen. Die lijkt er nu ook effectief te gaan komen. Ubisoft heeft namelijk onderstaande teaser de wereld ingestuurd, en natuurlijk doet dat vermoeden dat spelers aan de slag zullen kunnen gaan met een als Chocobo uitgedost paard.

Bij dat paard alleen zou het echter niet blijven. In Assassin's Creed Origins zijn inmiddels verwijzingen naar Final Fantasy XV opgedoken en er zijn ook een tempel en puzzel ontdekt die momenteel nog niet toegankelijk zijn. Tel daarbij dat Ubisoft een nieuwe, nog geheime quest aankondigde en je kan alle puzzelstukjes waarschijnlijk wel in elkaar schuiven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.