4gamers.be

Releasedatum God of War bekend?

Door Jay, 05-12-2017 11:20

Officieel is er nog geen releasedatum bekend voor de nieuwe God of War. Sony houdt het voorlopig op "begin 2018". Verschillende PlayStation Stores echter tonen sinds kort een concrete datum, namelijk 22 maart 2018. God of War games verschijnen vaak in maart, en gezien wat we weten over de game qua planning lijkt die week van 22 maart alvast een mogelijkheid.

Natuurlijk is het nog wachten op een officiƫle bevestiging, maar mogelijk laat ook die niet lang meer op zich wachten. Komend weekend is het namelijk weer tijd voor de PlayStation Experience en mogelijk komt de nieuwe God of War, als die toch begin 2018 verschijnt, daar nog eens aan bod, al dan niet inclusief releasedatum. Aanstaande donderdag dan weer worden de Game Awards gehouden. Ook daar zou de releasedatum misschien al kunnen opduiken. Hoe dan ook lijkt het geen toeval dat de datum net nu opduikt.

God of War (PS4) screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.