4gamers.be

Game Garden Academy: online cursussen voor startende ontwikkelaars

Door Jay, 05-12-2017 13:32

Dutch Game Garden heeft de Game Garden Academy aangekondigd. Dat is een online portfolio van videocursussen, specifiek over game business voor startende ontwikkelaars en studenten. De cursussen zijn te koop via Udemy.

De cursussen van Game Garden Academy bevatten basisinformatie en tips over onderwerpen waar ontwikkelaars met een eigen bedrijf mee te maken krijgen: ondernemerschap, marketing, PR, financiën, pitchen, teamdynamiek en meer. Deze onderwerpen komen niet of nauwelijks aan bod bij game-opleidingen in Nederland of daarbuiten, terwijl veel afgestudeerden een eigen gamestudio oprichten. Ondernemerschapsvaardigheden zijn dan belangrijk om de studio overeind te houden en te laten groeien.

Dutch Game Garden is een game-incubator en business center met meerdere locaties in Nederland. Hun missie is het creëeren van werkgelegenheid en economische groei door de gamesindustrie in Nederland te stimuleren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.