4gamers.be

Housemarque gaat aan de slag met Unreal Engine 4

Door Jay, 07-12-2017 00:02

Housemarque, bekend van games als Super Stardust, Resogun, Alienation en recenter Nex Machina, heeft onlangs laten weten dat het het arcade genre na 20 jaar vaarwel zegt. De ontwikkelaars konden niet langer negeren dat de game-industrie een andere richting uitgaat. Concreet verwees Housemarque naar de evolutie richting multiplayer ervaringen met grote, sterke communities.

Ook Housemarque gaat dus die nieuwe richting uit, zij het wel met een blijvende focus op "gameplay first with first class execution". Om hun nieuwe game te kunnen maken doet de studio een beroep op de Unreal Engine 4, zo is nu aangekondigd. Voorheen nog ontwikkelde Housemarque met een eigen engine, maar die is dus blijkbaar niet geschikt voor de nieuwe richting die de studio op gaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.