4gamers.be

Deadpool acteur kruipt in huid van Detective Pikachu

Door Jay, 07-12-2017 10:08, bron: https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/ryan-reynolds-star-pokemon-movie-detective-pikachu-1065206

De online community had graag Danny DeVito in de rol van Detective Pikachu gezien, maar het mocht niet zijn. In plaats daarvan is Ryan Reynolds onthuld als de acteur die in de huid van Pikachu zal kruipen. Hij zal zijn stem lenen aan het personage en blijkbaar zou ook de nodige motion capture gebeuren. Reynolds kennen we van onder meer Deadpool en Green Lantern.

Het nieuws dat Reynolds een hoofdrol zou spelen in Detective Pikachu kwam ook gepaard met wat details over het verhaal van de film. Detective Pikachu zou een team vormen met een "echte" detective wanneer diens vader plots verdwijnt. Of in de film ook andere Pokémon zullen opduiken is niet bekend.

De Decetcive Pikachu film wordt gemaakt door Legendary Pictures, dat we kennen van onder meer Kong: Skull Island en Warcraft. Regisseur van dienst is Rob Letterman (Goosebumps), die de film maakt op basis van een script van Nicole Perlman (Captain Marvel, Guardians of the Galaxy) en Alex Hirsch (Galaxy Falls). De film combineert live-action en CGI. Eerder werden al Kathryn Newton en Justice Smith bevestigd als acteurs. Het filmen zou begin 2018 van start gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.