4gamers.be

Outlast games op weg naar Switch, Outlast VR waarschijnlijk

Door Jay, 08-12-2017 09:56

Red Barrels heeft een update gegeven omtrent ontwikkelingen rond Outlast. Om te beginnen werd aangekondigd dat zowel Outlast als Outlast II in het eerste kwartaal van 2018 naar de Nintendo Switch komen. Voorts werd gezegd dat er geen DLC komt voor Outlast II. Dat stond blijkbaar nooit op de planning en men wil het ook niet forceren. Wel werd gezegd dat er ooit wel een Outlast III zou komen, en dat fans dan meer antwoorden zouden krijgen, maar voorlopig is Outlast II dus wat het is.

Intussen werkt Red Barrels blijkbaar ook aan iets anders Outlast-gerelateerd. Het zou gaan om iets waar fans al lang naar vragen en het zou geen vervolg op Outlast of Outlast II zijn. Het zou een nieuwe, eigen ervaring zijn in het Outlast-universum. Al bij al lijkt het er dus sterk op dat we een virtual reality Outlast experience krijgen, maar op concrete details is het nog wachten. Red Barrels wil naar eigen zeggen eerst nog uitpluizen of het nieuwe concept wel goed werkt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.