4gamers.be

PUBG: vrouwelijke character models hebben plots een camel toe

Door Jay, 11-12-2017 15:47

Er is wat ophef ontstaan over een nieuw character model in PlayerUnknown's Battlegrounds. Op de testservers was namelijk te zien dat een vrouwelijk model plots een zogenaamde "camel toe" had. Zo'n "kamelenteen" komt wel eens tevoorschijn wanneer een vrouw met haar intieme delen in een nogal strakke broek zit. In Japanse games binnen een bepaald genre is dit fenomeen eerder regel dan uitzondering en de beelden zijn dan vaak zo suggestief dat ze nog maar weinig aan de verbeelding overlaten, maar buiten die context wordt toch vaak eerder negatief gereageerd wanneer vrouwelijke personages plots zo in beeld worden gebracht, zeker wanneer daar dus geen duidelijke aanleiding voor is en de mannelijke personages geen last lijken te hebben van contouren.

Kortom: er was wat ophef en velen vroegen zich af waarom dit gebeurde. De enige echte Brendan Greene, ook bekend als PlayerUnknown zelf, heeft inmiddels gereageerd en zei dat hij de kwestie had bekeken en dat het blijkbaar gaat om een oud model dat 2 jaar lang niet aangepast is geweest, en dat dan nu dus via de testservers in de game gesukkeld was. Het model in kwestie zou ook door een derde partij aangeleverd zijn geweest.

Een kwestie van "oeps, foutje, over het hoofd gezien" dus. Greene liet weten dat het probleempje snel opgelost zou worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.