4gamers.be

Battlefield: Bad Company 3 in 2018?

Door Jay, 12-12-2017 10:49

In 2018 krijgen we Battlefield: Bad Company 3. Dat is tenminste wat YouTuber AlmightyDaq zegt. Hij lekte eerder al correcte details omtrent Battlefield 1, nog voor die game was aangekondigd, dus wat dat betreft heeft hij wel een goede reputatie. Ook andere grote YouTubers zouden al op de hoogte zijn van de komst van Bad Company 3, maar zij praten er voorlopig niet over, wat natuurlijk niet zo verwonderlijk is aangezien EA daar niet blij mee zou zijn. Bad Company 3 zou tijdens E3 2018 onthuld worden, wat op zich ook niet zo verwonderlijk is.

Wat de aard van Bad Company 3 betreft zouden we ons aan "strakke" gameplay mogen verwachten in plaats van de grootschalige oorlog die Battlefield games ook al brachten. We zouden dan ook eerder het type mappen uit Bad Company 2 en Battlefield 3, zoals Oasis, Grand Bazaar en Harvest Day, krijgen. Qua game modes zouden Conquest, Rush, Operations, Domination en Team Deathmatch van de partij zijn, evenals een 5v5 mode die lijkt op Squad Obliteration. De gameplay zou sneller zijn dan in Battlefield 1, maar de skill gap zou ook hoger liggen.

Qua thema zou Bad Company 3 zich afspelen tijdens en na het conflict in Vietnam. De Koude Oorlog zou geen deel uitmaken van de setting. Hoewel er uiteraard historische elementen in de game zitten, zou het verre van een historisch correcte weergave zijn, hetgeen natuurlijk ook niet de bedoeling is bij een reeks als Bad Company.

Wat wapentuig betreft, mogen spelers zich verwachten aan wapens van tijdens het Vietnam-tijdperk en de periode van de Koude Oorlog. Wapens zouden meer aanpassingsmogelijkheden hebben dan in Battlefield 1, dus wat dat betreft moeten we eerder denken aan Battlefield 4. Verder zouden we weer wat modernere tanks, LAV's en helikopters krijgen om mee te spelen. Qua classes zouden Engineer, Support, Assault en Recon van de partij zijn, net als in Bad Company 2.

Microtransacties zouden voorlopig niet voorzien zijn, maar dat kan natuurlijk nog veranderen, net zoals heel wat zaken aangezien de game nog in ontwikkeling is. Voorlopig blijft dit alles natuurlijk wel onbevestigd, maar gezien het verleden van AlmightyDaq lijken fans van Bad Company, die sinds 2010 wachten op een nieuwe game in de reeks, toch hoopvol te mogen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.