4gamers.be

Titan Quest op weg naar PS4, Xbox One en Switch

Door Jay, 13-12-2017 15:16

Het Diablo-achtige Titan Quest, dat al lang beschikbaar is voor pc, komt ook naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Voor PS4 en Xbox One verschijnt de game op 20 maart 2018, maar voor de Switch-versie is nog geen releasedatum bekend. De console release bevat naast de basisgame ook de Immortal Throne uitbreiding. De Ragnarok uitbreiding dan weer is niet van de partij. De consoleversie brengt verder opgepoetste graphics en online co-op voor 6 spelers.

De gewone consoleversie van Titan Quest zal 30 euro kosten, maar er zal ook een Collector's Edition van 120 euro beschikbaar zijn. Die bevat een 23cm replica van een Griekse helm en nog wat extraatjes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.