4gamers.be

4Gamers Game of the Year 2017

Door Jay, 05-01-2018 15:55

De dagen van 2017 zijn bijna geteld, 2018 komt om de hoek piepen, hoog tijd dus voor onze Game of the Year-verkiezing. Net als de vorige jaren zijn het jullie, de bezoekers, die jullie stem mogen laten horen, want alleen zo kunnen we spreken van een echte 4Gamers Game of the Year 2017.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit jaar pakken we het hetzelfde aan als de vorig jaren: per platform een verkiezing voor beste exclusive en beste overall game.

Voorts blijft het zo dat we jullie opties niet beperken door een afgebakende selectie te maken waarop jullie dan kunnen stemmen. We voorzien in elke categorie immers ook de optie om zelf nog een game aan te duiden die niet in de lijst opgenomen is, zodat je sowieso op de game van jouw voorkeur kan stemmen.

Wanneer de eerste stemronde erop zit en per platform een winnaar is gekozen, worden alle winnaars samengezet om vervolgens de overall Game of the Year 2017 te verkiezen.

Opmerkingen

► Exclusives worden binnen een consolefamilie bekeken. Verschijnt een game bijvoorbeeld enkel voor Xbox 360 en Xbox One, dan wordt die game gezien als een exclusive voor zowel Xbox 360 als Xbox One.

► We hebben de opties waarop je kan stemmen in de verschillende categorieën bewust redelijk breed gehouden, zodat de kans groter is dat de game waarop jij wil stemmen er alvast bij zit. Vind je jouw game niet terug in een lijstje, dan kan je natuurlijk voor de laatste optie in de poll (zie hierboven) kiezen om zo alsnog op de game van jouw voorkeur te stemmen.

► Verkiezingen voor PS3-, Xbox 360-, Wii-, Wii U- en PS Vita-games zijn achterwege gelaten omwille van het beperkte en minder actuele aanbod. Voor Nintendo 3DS en Nintendo Switch wordt enkel naar exclusives gekeken.

►  De huidige structuur van onze Game of the Year verkiezing is nog niet 100% zoals we het zelf zouden willen. We hopen in de toekomst nog enkele kleine maar significante updates te kunnen doorvoeren die het geheel van de verkiezing ten goede zouden moeten komen.

Stemmen & winnaars

Stemmen kan door hieronder op de verschillende categorieën te klikken en naar de desbetreffende poll te gaan.


   

Winnaar
Divinity: Original Sin II


Runner-ups
PlayerUnkown's Battlegrounds
Assassin's Creed Origins

Winnaar
Divinity: Original Sin II


Runner-ups
Total War: Warhammer II
SpellForce III

Winnaar
Horizon Zero Dawn


Runner-ups
Assassin's Creed Origins
Persona 5

Winnaar
Horizon Zero Dawn


Runner-ups
Uncharted: The Los Legacy
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

   

Winnaar
Assassin's Creed Origins


Runner-ups
Forza Motorsport 7
PlayerUnknown's Battlegrounds

Winnaar
Forza Motorsport 7


Runner-ups
Halo Wars 2

Winnaar
The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Runner-ups
Super Mario Odyssey
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Winnaar
Pokémon Ultra Sun/Moon


Runner-ups
Metroid: Samus Returns
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King


Winnaar
Horizon Zero Dawn

Runner-ups
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Assassin's Creed Origins

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.