4gamers.be

België krijgt in 2018 virtuele voetbalcompetitie

Door Jay, 15-12-2017 13:17

De Belgische Pro League heeft aangekondigd dat er volgend jaar een virtuele Belgische voetbalcompetitie komt. Die zou in het vierde kwartaal van 2018 van start gaan, maar op details omtrent de concrete invulling ervan is het nog wachten. In Nederland bestaat reeds een "eDivisie", waarbij elke topclub een esporter afvaardigt om de kleuren van de club te verdedigen. In België loopt het allemaal wat moeizamer, maar langzaam maar zeker komt er toch schot in de zaak. Bij Anderlecht, Moeskroen en Standard hebben ze al een esporter in dienst, terwijl ook andere clubs ermee bezig zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.