4gamers.be

Nieuwe Catherine game in de maak?

Door Jay, 18-12-2017 09:33, bron: https://www.vg247.com/2017/12/18/catherine-announce-expected-before-the-end-of-the-month-after-series-of-atlus-teases-and-rumours/

Er doen geruchten de ronde dat Atlus werkt aan een nieuwe Catherine game. Het is bekend dat Studio Zero, een studio van Atlus, aan een nieuwe RPG werkt, maar het is bevestigd dat de studio daarnaast ook nog aan een andere game werkt en die game zou nog voor de RPG naar buiten komen. Een Japanse insider heeft nu gesteld dat het om een nieuwe Catherine game gaat.

Blijkbaar wordt naar de nieuwe game wel niet verwezen als Catherine 2, dus het is niet duidelijk of het om een vervolg zou gaan, dan wel een remaster of reboot. De nieuwe game zou alleszins nog voor het einde van het jaar aangekondigd worden, dus waarschijnlijk krijgen we snel duidelijkheid.

Catherine verscheen in 2012 als Persona spin-off. In de action-puzzler worstelde een angstige jongeman, Vincent, met de keuze tussen zijn vaste vriendin, Katherine, en de jongere Catherine, die hem uitbundig verleidt. De gameplay speelt zich af in de nachtmerries van Vincent, waarin hij een blokkentoren moet beklimmen om te ontsnappen aan de succubus die Catherine blijkt te zijn. Voor meer over de game kan je terecht bij onze review van destijds.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.