4gamers.be

Battle Royale mode voor Counter-Strike?

Door Jay, 18-12-2017 14:07, bron: https://www.vg247.com/2017/12/18/csgos-rumoured-new-survival-mode-sounds-a-lot-like-playerunknowns-battlegrounds-to-us/

Er wordt gespeculeerd dat Counter-Strike: Global Offensive een Battle Royale mode krijgt. Dat vermoeden bestaat op basis van verschillende aanwijzingen in verschillende patches die de afgelopen maanden zijn uitgerold voor de game. De patches verwijzen naar allerlei zaken die nog niet in de game zitten, gaande van een nieuwe eilandmap tot nieuwe wapens en gameplay mechanics, zoals parachutes en supply crates. Ook wordt veel naar "survival" verwezen.

Alles bij elkaar genomen lijken deze elementen een Battle Royale mode te kunnen beschrijven, maar of die er ook echt komt is natuurlijk nog maar de vraag. Bij Valve durven ze wel eens aan een project beginnen om het vervolgens te laten liggen, terwijl er wel sporen van opduiken in patches. Soms worden ook opzettelijk aanwijzingen achtergelaten door programmeurs, gewoon om wat met de voeten van de community te spelen.

Uiteindelijk zou het niet zo verwonderlijk zijn dat een game als CSGO een Battle Royale mode krijgt, maar tot Valve officieel iets onthult blijft dit natuurlijk slechts speculatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.