4gamers.be

Neen, Cuphead is niet gelanceerd voor iOS

Door Fredje, 18-12-2017 16:13

Uit het niets leek vandaag Cuphead te zijn verschenen voor iOS, maar al snel bleek dat het om oplichting ging. De game, die wel als twee druppels water op Cuphead lijkt, is voor 4,99 dollar te koop in de App Store en lijkt op het eerste zicht compleet legitiem, tot je naar de details gaat kijken. Als ontwikkelaar wordt StudioMDHR genoemd, maar doorklikken naar de support pagina brengt je naar studiomdhrgames.com, terwijl de officiƫle website van de ontwikkelaar studiomdhr.com is. Ook in-game wordt een iets andere naam voor de studio vermeld, zijnde StudioMDHR Entertainment Inc.

De game zelf lijkt een snelle mobiele port van Cuphead te zijn, met wat stroevere controls en animaties. In hoeverre het om de volledige game gaat, is niet bekend. Het is ook niet bekend of deze valse versie van de game eventueel schadelijke bestanden bevat.

Hoe dan ook is het opmerkelijk dat deze versie van Cuphead op de App Store geraakt is, al is het niet de eerste keer dat Apple wat dat betreft steken laat vallen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.